Magic brows

Brow lift & brow lamination

Tijdens onze Brow Lamination behandeling zorgen we ervoor dat de wenkbrauwharen soepeler worden, waardoor ze makkelijker in de gewenste richting te stylen zijn. 

Deze behandeling is perfect voor mensen met dunnere, stugge, warrige of asymmetrische wenkbrauwen. Tijdens de behandeling plaatsen we de wenkbrauwhaartjes in de gewenste richting, waardoor je in een klap van al je wenkbrauw ‘problemen’ af bent.

Slepen

Is een brow lift iets voor jou?

Brow lamination is een behandeling die je kunt vergelijken met soap brows, maar dan met een langduriger effect. Soap brows zijn een techniek waarbij je met behulp van zeep en een wenkbrauw borstel je wenkbrauwen in een bepaalde vorm kamt. Dit zorgt voor een vollere of juist strakke uitstraling van je wenkbrauwen. Als je benieuwd bent naar het effect van een brow lamination, kun je thuis ook eerst eens soap brows proberen. Wanneer je tevreden bent met de soap brows, kun je een behandeling boeken bij onze salon. Onze stylisten staan klaar om je te helpen bij het creëren van de perfecte wenkbrauwvorm en om jouw wenkbrauwen er elke dag fantastisch uit te laten zien.

 

 

NIET KNIPPEN

NIET EPILEREN

NIET BLONDEREN

Wij zijn hijab-proof

Bij Kenza’s Beauty Clinic vinden we het belangrijk om goed te luisteren naar jouw wensen en verwachtingen. Voordat we beginnen met de behandeling, zullen we daarom altijd eerst uitgebreid jouw wensen bespreken. Onze stylisten zijn getraind om de juiste vragen te stellen en om te achterhalen welke vorm en uitstraling jij graag wilt voor jouw wenkbrauwen.

Tijdens het gesprek zal de styliste ook kijken naar de mogelijkheden die jouw wenkbrauwen bieden. Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de vorm van jouw gezicht, de kleur van jouw huid en haar, en natuurlijk jouw persoonlijke wensen. Door deze factoren zorgvuldig te analyseren, kan de perfecte wenkbrauwvorm gecreëerd worden.

Bij Kenza’s Beauty Clinic bieden we een unieke wenkbrauwbehandeling aan die gericht is op het behoud van de natuurlijke schoonheid van jouw wenkbrauwen. In tegenstelling tot andere salons, epileren, knippen of blonderen wij jouw wenkbrauwen niet. Bij Kenza’s Beauty Clinic willen we de natuurlijke schoonheid normaliseren en aan iedereen meegeven dat epileren niet nodig is. 

Onze beslissing om geen wenkbrauw epilatie te doen is oorspronkelijk gebaseerd op religieuze redenen, maar we hebben gemerkt dat deze keuze veel voordelen heeft voor de vrouwen die onze salon bezoeken. In de loop van de tijd hebben we een hele community opgebouwd van vrouwen die niet willen epileren gewoonweg omdat ze het niet mooi vinden, omdat het te veel moeite is om te onderhouden of omdat het pijnlijk is.

Bij Kenza’s Beauty Clinic willen we graag een veilige en comfortabele omgeving bieden waar iedereen zich thuis kan voelen. We geloven dat het omarmen van jouw natuurlijke schoonheid een krachtige manier is om zelfvertrouwen en eigenwaarde te vergroten. 

Bij Kenza’s Beauty Clinic staan we voor natuurlijke schoonheid.

NATURAL

Wij brengen met trots het natuurlijke aspect van beauty vooruit in al onze behandelingen.

VEGAN & CRUELTY FREE

Binnen onze deuren werken wij uitsluitend met vegan en cruelty-free producten, desondanks bieden wij de beste resultaten en service.

HIGH QUALITY

Onze prioriteit voor klanttevredenheid en natuurlijk resultaat, brengt ons een topscore in onze kwaliteiten.

TOP RATED

Gewaardeerd en tevreden scoren wij maar liefst honderden 5 sterren reviews namens onze behandelde beauty’s!

Na het boeken van je afspraak ontvang je een bevestigingsmail op het door jou opgegeven e-mailadres. Zorg er altijd voor dat je een werkend e-mailadres invult. Onderaan deze e-mail vind je de knop ‘afspraak verplaatsen’. Het annuleren van de afspraak is kosteloos mogelijk tot 48 uur voor de geplande afspraak. Indien je na deze periode annuleert, dien je contact op te nemen via mailadres om eventuele bijkomende kosten te voorkomen.

Er is geen verschil. Het zijn dezelfde behandelingen, maar met verschillende benamingen.

Om je optimaal voor te bereiden op de behandeling, volg je de volgende stappen.

  1. Stop minimaal 7 dagen voor de afspraak met het gebruik van producten zoals retinol of andere exfoliërende gezichtsproducten rondom je wenkbrauw gebied, aangezien dit je huid gevoeliger kan maken. 
  2. Laat je wenkbrauwharen groeien tot een lengte waarin je tevreden bent met de volheid van je wenkbrauwen. De lamination werkt het beste met haartjes van voldoende lengte. Hoe langer de haren zijn, hoe beter de stylist de wenkbrauwen kan vormen.
  3. Vermijd het gebruik van gezichtsoliën en zware crèmes op de dag van de afspraak, omdat deze je wenkbrauwen vettig kunnen maken en de werking van de lamination gel kunnen beïnvloeden. Reinig je wenkbrauwen grondig voordat je naar je afspraak gaat om eventuele make-up of olie van de huid te verwijderen.
  4. Als je eerder allergische reacties hebt gehad op een schoonheidsbehandeling, overleg dan met je styliste of je allergisch zou kunnen zijn voor de gebruikte producten tijdens de brow lamination. 
  5. Bespreek je huidige wenkbrauwvorm met je stylist en welke look je wilt bereiken met brow lamination. Ze kunnen je adviseren en aanbevelingen doen op basis van je wenkbrauw vorm en gezichtsstructuur.
  6. Houd er rekening mee dat de wenkbrauw lamination een semi-permanente behandeling is en dat de resultaten meestal 4-6 weken aanhouden. Je schoonheidsspecialist zal tijdens de behandeling tips geven over hoe je de resultaten kunt behouden en hoe je je wenkbrauwen het beste kunt verzorgen na de behandeling.
  7. Zorg ervoor dat je ontspannen en comfortabel bent tijdens de afspraak. Breng eventueel oordopjes, een boek of iets anders mee om jezelf bezig te houden.

 

Vergeet niet om eventuele specifieke instructies van je styliste op te volgen en vragen die je hebt te stellen voordat je de behandeling ondergaat.

De wenkbrauw lamination blijft meestal ongeveer 4 tot 6 weken goed. Het exacte tijdsbestek kan echter variëren, afhankelijk van factoren zoals de groeisnelheid van je wenkbrauwhaartjes en hoe goed je de verzorgingsinstructies opvolgt.

Tijdens de behandeling maakt de styliste gebruik van hybride wenkbrauw verf. Een hybride verf voor wenkbrauwen is een mengsel van traditionele wenkbrauwverf en semi-permanente wenkbrauwverf, bijvoorbeeld henna. Het combineert de langdurige effecten van semi-permanente verf met de flexibiliteit en de aanpasbaarheid van traditionele verf. Hybride verf voor wenkbrauwen kan vaak langer mooi blijven dan gewone verf, echter pakt de verf voornamelijk op de haren en niet op de huid. 

Twijfel je over een allergie? Dan kan er een patch-test worden uitgevoerd. Neem hiervoor contact op per hello@kenzasbeautyclinic.nl

Als je een bekende allergie hebt voor p-tolidinediamine (PTD), wat een bestanddeel is van (haar/wenkbrauw)verf, kunnen wij helaas de wenkbrauwen niet verven. De losse behandeling Kenza’s Brow Lift kan wel uitgevoerd worden. 

Hybride wenkbrauwverf blijft in de meeste gevallen ongeveer 10 dagen op de huid zitten en tot 2 weken op de haren.

Tijdens de zwangerschap of het geven van borstvoeding zit het vrouwelijk lichaam bomvol met hormonen. Deze hormonen kunnen ervoor zorgen dat het gewenste resultaat niet optimaal zal zijn: zo kan de lash lift direct uitzakken of de wenkbrauwen niet optimaal mee liften. Bij de meeste klanten is het optimale resultaat behaald ondanks de hormonen, maar het blijft een risicofactor en een afweging die je zelf moet maken.